Vandaag speelde we onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Zoals altijd hadden we er veel zin in. Zeker omdat we tot hiertoe nog geen enkele wedstrijd verloren hadden en we vandaag de kerst op de taart wilde.

Zoals gehoopt verliep de wedstrijd heel vlot. Alle 3 de helften zijn we vlot gewonnen. We verdedigen goed, we helpen elkaar, we vliegen op de bal, we kunnen snelheid maken, we zetten goed in tussen de verdedigers, we hebben hele goede keepers, we vinden het heerlijk om samen een wedstrijd te spelen en hebben samen met onze m13/2 de beste ploeg ever!

Ook dankjewel aan onze supporters: ouders, broertjes en zusjes, grootouders en vrienden omdat jullie ons steunen door dik en dun.

En nog even een grote pluim voor onze scheidsrechters. Wij vinden het heel fijn dat onze dames van de jeugd, beloften en eerste ploeg ons altijd met zoveel enthousiasme en heel eerlijk hebben gefloten!

Uitslag: 9-5, 7-2, 6-1 (22-8)