Tot afgelopen zaterdag waren we ongeslagen, wat waren we er terecht fier op. Zowel de bekerwinnaar als de landskampioen van vorig seizoen konden niet winnen van een vrij en vrank spelend DHCO.

Tegen St.-Truiden wisten we dat het veel moeilijker zou worden. Toch beginnen we sterk aan onze wedstrijd, tot de 9e minuut is St.-Truiden op achtervolgen aangewezen (ja het zag er toen nog goed uit) maar vanaf minuut 10 moeten we de teugels lossen en (helaas) het spel ondergaan. Op 20 minuten maakt St.-Truiden 15 goals en wij kunnen daar maar 7 goals tegenover plaatsen. Aan de rust lijkt de match al gespeeld (11-19).

De tweede helft openen wij de score maar daarna komen alle doelpunten weer van de kant van St.-Truiden (10e minuten tweede helft 12-28).
Gelukkig bestaat er zoiets als een tweede adem en gelukkig vonden we die de laatste 20 minuten.

Eindstand 26-38, voetjes terug op de grond. Ook en zeker van een verliesmatch kunnen we als ploeg dingen leren, bijvoorbeeld tegen fysiek sterke ploegen moeten wij ook een tandje durven bijsteken maar laten we vooral onthouden dat we tegen een sterk St Truiden toch 26 doelpunten hebben kunnen scoren!! Wie biedt meer 😊?

Mieke, Ellen, Elien (3), Eva (1), Imke (4), Iris (1), Sofie (1), Lara (5), Ibe (4), Fatima (2), Lieke (3), Britt, Lore, Fiene, Sophie (2)