Hey

Ik ben Klaartje Paesen. Zelf ben ik als 8 jarige meisje begonnen met handballen bij DHCO. Daar heb ik een hele fijne jeugdopleiding gehad als keepster. Daarna ben ik bij Arena Hechtel in het doel gaan staan.
Tijdens mijn tienerjaren speelde ik ook bij de VHV. Hier leerde ik veel bij en deed ik veel ervaring op. Mijn laatste jaren als keepster op het hoogste niveau waren bij  DHC Meeuwen. Handbal was mijn leven, daar spendeerde ik heel veel vrije tijd aan.
Op mijn 24 stopte ik een tijdje omdat we graag kinderen wilde. We hebben 1 sportieve zoon van 16 en 2 dochters van 13 en 10 die beide met heel veel plezier handballen bij DHCO. Na de geboorte van de kinderen heb ik nog enkele jaren bij Arena Hechtel en DHCO gespeeld. 
 

Hallo

Ik ben Mieke Paesen. Bij de start van mijn ‘handbalcarrière’ ben ik meteen als keepster begonnen in 1988. Ik heb bij DHCO gespeeld tot 1997. Hier deed ik de jeugdreeks en een paar jaar eerste ploeg en beloften. Daarna ben ik bij Arena Hechtel gaan spelen. Ondertussen had ik al een paar jeugdploegjes getraind bij DHCO en HCO. Na mijn jaren bij Hechtel ben ik in 2007 toch teruggekeerd naar DHCO hier heb ik (tussen het kindjes krijgen door) nog gespeeld tot 2013. Tijdens mijn handbal tijd heb ik ook mogen genieten van de selectietrainingen van de vhv, hier heb ik ook veel geleerd en met de buitenlandse tornooien zeer fijne herinneringen gemaakt. Ik geef les in het middelbaar onderwijs, op Campus Overpelt.
Dit jaar gaan wij de keepsters trainen en coachen waar mogelijk. We gaan ook proberen om onze jeugd keepsters verder te laten ontwikkelen. We kijken ernaar uit om aan de slag te gaan!