Op zondag 21/11 stond de verplaatsing naar Eynatten op het programma. Jammer genoeg misten we een aantal spelers voor deze wedstrijd.
We beginnen goed aan de match en kunnen een aantal tegenaanvallen goed uitspelen waardoor we uitlopen naar 2-5 na 8min. spelen. Hierna kan Eynatten terugkomen en konden wij onze kansen niet altijd afwerken waardoor we gaan rusten met een score van 11-10 in het voordeel van Eynatten. De tweede helft gaat op dezelfde manier verder waardoor we op geen enkel moment een kloofje kunnen slaan. In de laatste halve minuut van de wedstrijd staat het dan ook 20-20 met Eynatten in balbezit. Eynatten kan tot shot komen, maar Kathleen kan deze bal door een mooie redding uit de goal houden. Helaas kwam de rebound in de handen van een speelster van Eynatten waarop deze speelster de winnende goal kan maken. Eindscore: 21-20. Jammer maar op naar de volgende wedstrijd!

Kathleen, Ellen, Lara, Lieke, Sofie 4, Imke 2, Iris 5, Britt, Amber 5, Eva, Elien 2, Marie, Bruni, Lene 2