Zondag 21/11 vertrokken we met 4 busjes naar Eynatten voor onze wedstrijd met de beloften. Aangezien de gebruikelijke spelerskern wat uitgedund was, mochten Gitte en Livia extra mee voor hun debuut bij de dames. We begonnen direct stevig aan de wedstrijd en konden meteen een voorsprong nemen die we niet meer uit handen hebben gegeven! Het was vooral door ons hoger tempo maar ook door goed samenspel met enkele mooie combinaties dat we een ruime overwinning konden behalen! Iedereen heeft goed gespeeld en is er volledig voor gegaan en dat maakte het een leuke wedstrijd om te spelen!
Ruststand: 9-17
Eindstand: 19-29
Zo was de toon gezet voor de 1ste ploeg om hetzelfde te doen….
Mieke, Ellen, Marie(5), Britt(1), Bruni(5), Anouk(2), Gitte(1), Katrijn(6), Jonie(1), Livia, Lieke(8)

(Verslag: Katrijn Noten)