Op zaterdag 16 oktober speelden de dames van Overpelt thuis tegen Gent. We konden voor deze match rekenen op heel veel supporters. Zowel jong als oud was aanwezig want net voor onze match stond de ploegenvoorstelling op het programma. De match begon moeizaam en pas na 6 minuten viel de eerste goal maar wel in het voordeel van Overpelt. We stonden na 27 minuten met 11-4 voor en zijn uiteindelijk gaan rusten met 11-7. Na de rust kon Gent zelfs nog terug komen tot 11-11. Ook de tweede helft hebben we dus terug moeten knokken. Maar dankzij de luide supporters, goede keepers en het doorzettingsvermogen van de dames is het dan uiteindelijk toch gelukt om nog te winnen. De eindscore was 27-19 na een moeilijke wedstrijd.

Kathleen, Ellen, Mieke, Lara (1), Lieke, Anneleen (3), Sofie (4), Imke (2), Gwenny, Amber, Eva (2), Elien (5), Lene (2), Sophie (1), Ibe (4), Fiene (3), Marie & Britt (165 snoepzakjes verkocht