Zaterdag speelden we onze eerste thuismatch en dit eindelijk terug met onze talrijke topsupporters. De wedstrijd begon hevig en gelijk opgaand. Beide ploegen waren echt aan elkaar gewaagd. We konden toch een kleine voorsprong opbouwen en gingen rusten met 14-12.
Na de rust maakten we een vlotte start en liepen zelfs uit tot 17-13. Dit konden we helaas niet vasthouden. Waasmunster begon zich terug in de wedstrijd te vechten en kwamen zo terug tot 19-18. Vanaf dan ging het opnieuw heel gelijk opgaand en tot 5min voor het einde stond het 24-23. In de laatste dolle minuten konden we nog 7x doorbreken waardoor we een mooie overwinning behaalden van 30-26. De hele wedstrijd was een mooie ploegprestatie maar toch een extra applausje voor onze topkeepster die ons staande heeft gehouden in de moeilijke momenten.

Tenslotte nog een dikke merci aan alle blauwe trouwe supporters die achter de ploeg staan en ons mee naar de overwinning juichten.

Kathleen, Lara (4), Lieke, Anneleen (4), Sofie (2), Imke (3), Britt, Amber (1), Eva (2), Ellen, Elien (8), Lene (1), Bruni, Ibe (3), Sophie (2)

(Verslag: Anneleen Noten)