Lieve Dorien

Woorden schieten tekort en woorden kunnen nooit omschrijven hoe groot het gemis zal zijn. Al een tijdje geleden moesten we afscheid van jou nemen in onze ploeg, je had na 6 mooie jaren al genoeg handballen geïncasseerd voor ons allemaal en zou ons vanaf de zijlijn naar alle overwinningen supporteren! Dat afscheid was alles behalve gemakkelijk en we hielden graag jouw plaatsje in ons doel vrij voor moest je je ooit terug bedenken 😉. Nooit hadden we toen gedacht dat ‘afscheid’ ooit écht zou moeten plaatsvinden… We gaan je enorm hard missen! En hier schieten woorden dus tekort…

Je zal voor altijd een speciale plaats krijgen in onze handbalfamilie! Een herinnering aan iemand heel bijzonder, heel gewoon, gewoon een heel bijzonder persoon.

❤❤❤
We gaan je nooit vergeten!

Rust zacht lieve Dorien.
En heel veel warmte, liefs en sterke wensen aan je gezin, je hele familie en iedereen die je liefhad…

xxx van jouw handbalteam 🤾🏼‍♀️❤

Dorien Molemans– ✝ 08/02/2021

 

woonachtig te Hechtel
geboren te Neerpelt op 30 april 1993 en overleden te Hechtel op 8 februari 2021

 

Omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus nemen we in beperkte kring afscheid van Dorien in aula ‘t Sant, waarna haar urne wordt begraven in een urnengraf op de gemeentelijke begraafplaats van Hechtel-Eksel.

U kan steeds uw medeleven betuigen door schriftelijk of online een hartverwarmend bericht te bezorgen:

Familie Molemans

p/a funerarium Witters, Hoofdstraat 34 – 3941 Eksel

www.begrafenissen-witters.be