Zaterdag 26 september speelden de M17 in en tegen Bilzen. Omdat het een oefenwedstrijd was gingen we 3×20 minuten spelen, na onze mindere wedstrijd van vorige week gingen we er nu vanaf minuut 1 tegenaan. Het eerste wedstrijdje ging goed maar we pakten ze nog niet hard genoeg aan we liepen de hele tijd gelijk op en na het eerste wedstrijdje was het 9-8 voor Bilzen. Onder de rust werden we weer goed bijgestuurd en begonnen zo aan ons tweede wedstrijdje. Het tweede waren we al beter we pakten onze tegenstander veel

harder aan waardoor dat zij niet meer in hun spel kwamen we wonnen deze helft met 7-10. Ons laatste wedstrijdje waren we ook goed bezig en namen we ze weer hard aan. Onze aanvallen waren beter en we liepen ook regelmatig tegenaanval we wonnen deze wedstrijd met 3-8, na onze wedstrijd was onze trainer zeer content en bouwen elan.

(Verslag: Gitte Vangerven)