Op zondag 13 september speelden de M15 2 in de voormiddag een toernooi tegen Sporting Pelt en DHCO M15 1. We begonnen tegen Sporting Pelt te spelen met goede moed, we hadden verschillende keren balverlies, maar maakten ook wel wat mooie goals de eerste helft sloten we af om fris verder te spelen.

De tweede helft probeerden we met verschillende wissels het de tegenstanders moeilijk te maken en dat lukten een beetje de eindstand was 12-13 voor ons.

Met wat tips van Gilles begonnen we meteen daarna aan de wedstrijd tegen de M15 1. Die waren duidelijk sneller, maar we probeerden ze het zo moeilijk mogelijk te maken. De eerste helft eindigde met 14-1. De tweede helft ging het al iets beter in het begin; maar hadden we nog steeds veel balverlies met afwisselende keepers in onze goal sloten we het toernooi af met 26-3. We blijven werken aan het gooien en vangen van onze bal en bewegen zonder bal. Volgende keer beter.

(Verslag: Liene Winters)