DHCO haalt met Conny Schepers een topper van formaat binnen in de functie van T2.

Conny heeft een indrukwekkende cv, ze kan teren op een jarenlange ervaring als speelster op het hoogste niveau in België, maar ook als trainster heeft ze heel wat waters doorzwommen.

In de meest recente geschiedenis is Conny vooral gekend van haar periode bij DHC Waasmunster. In de periode van 2012 tot 2018 wist ze deze ploeg te laten groeien van hekkensluiter tot een geduchte middenmoter, met een plaats in de bekerfinale van het seizoen ’15-’16. Daarnaast legde ze de basis om aan talentontwikkeling te doen, een aantal speelsters konden dankzij deze basis de overstap maken naar buitenlandse competities.

Na het seizoen ’17-’18 besliste Conny dat het tijd was om een stap terug te zetten, meer tijd voor haarzelf te nemen en de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie trainers. Ze bleef echter wel actief als assistent-bondscoach bij de Black Arrows.

Vanaf heden zal Conny de functie van T2 bekleden binnen DHCO. Ze zal instaan voor de talentontwikkeling en coaching van de beloften bij DHCO. Daarnaast zal ze vooral haar ervaring kunnen doorgeven aan onze T1.

Wij kijken als club enorm uit naar deze verrijkende samenwerking.

Conny in het kort:

  • 14 maart 1967
  • Wonende te Lommel 
  • Gelukkig met Peter
  • Competitiebeest bij uitstek (mentaliteit is alles!) -> dat wordt zweten dames!
  • Houdt van lekker uiteten en een weekendje weg
  • Hobby’s: ritje met de koersfiets, MTB, spinning en wandelen