Beste leden en ouders

Hopelijk gaat met jullie alles nog goed? Jullie hebben waarschijnlijk gehoord dat trainen in groep onder bepaalde omstandigheden terug mogelijk is. Maar aangezien het seizoen normaal gezien nu ongeveer zou eindigen, willen we onze trainers hier niet toe verplichten. Ook kunnen we niet over de sporthal beschikken. We hebben dan ook beslist om voor onze jongsten t.e.m. de M13 geen trainingen meer in te plannen.

We willen nog wel in plaats van onze traditionele familiedag een soort afsluitende activiteit organiseren in de maand juni waar dan ook alle info naar volgend seizoen toe gegeven zal worden.  Als we weten hoe en waar dit zal doorgaan, laten we het zo vlug mogelijk weten. We hadden het ook allemaal graag anders gezien, maar helaas….

Groetjes van het DHCO-bestuur