Vandaag kregen we Venlo op bezoek. De wedstrijd begon al om 9u dus de meisjes van Venlo moesten nog vroeger op als wij. Door een fout in de planning moesten we iets later als verwacht starten aan de wedstrijd. De eerste 5’ was nog even de tegenstander aftasten. Maar al snel vonden we onze draai. Door een mooi samenspel en een stevige verdediging eindigde de eerste helft met 13-4 op het scorebord.
De tweede helft werd al na 5’ terug op gang gefloten door onze goede scheidsrechters en we waren weer vertrokken voor 25’ . Mooie aanvallen en snel spel gaf af en toe ook technische foutjes, maar dat was langs beide kanten. We bleven doorgaan omdat we weer graag taart hadden maar jammer genoeg lukte dit niet vandaag. De eindstand 26-9 was dan ook verdiend.
Proficiat allemaal💪

(Verslag: Nine Boons)