Zaterdag maakten we ons klaar voor een Peltse derby tegen Sporting Pelt. Een derby zorgt toch altijd voor wat meer spanning bij beide ploegen.  De wedstrijdklok zorgde eerst nog voor een kleine vertraging, maar na 10min. konden we dan toch eindelijk aan de wedstrijd beginnen. De eerste 10min. van de wedstrijd gaat de score gelijk op en moeten we nog een beetje zoeken, maar vanaf dan kunnen we een kloofje maken doordat we in verdediging goed ons mannetje goed kunnen staan. We gaan dan ook rusten met een score van 16-7. Deze voorsprong willen we absoluut niet uit handen geven.
We beginnen de tweede helft met veel balverlies waardoor de tegenstander een paar keer na mekaar kan scoren. Tijd dus voor een time-out. Hierna komen we terug beter in het spel en lukt het scoren weer vlot. Eindscore: 31-19. Dit betekent dus een traktatie van Anneleen voor de 30ste goal, bedankt! En na de wedstrijd werden we ook beloond met een plateau bier van Thomas. We eindigen de match met een goed gevoel. Op naar de volgende match!

(Verslag: Amber Kerkhofs)