Om 16u10 vertrokken we richting Montegnée. De meningen waren verdeeld over wat we moesten verwachten van deze ploeg. Oude herinneringen kwamen weer boven dus we hadden toch ook eventjes wat schrik.

De eerste helft begon goed, we werkten goed af en de verdediging hield goed stand. We liepen gelijk op tot aan de vijfde min. Nadien wisten we een voorsprong uit de bouwen die we de rest van de wedstrijd niet meer uit handen hebben gegeven. We gingen rusten met 11-16.

De tweede helft zetten we op hetzelfde elan verder. Af en toe eens een foutje hier en daar maar dat wisten we snel weer goed te maken. Op het einde werd scoren bij ons iets moeilijker maar we hebben de wedstrijd toch mooi kunnen afsluiten met een score van 25-32.

Nele, we kijken uit naar jouw traktatie (30ste goal)

Goed gewerkt!

(Verslag: Gwenny Vangerven)