Vandaag stond de tweede thuismatch voor onze dames op het programma. Atomix is een oude bekende van DHCO waardoor we wisten dat we deze ploeg niet mochten onderschatten. Met een goed gevulde en blauw gekleurde tribune begonnen we krachtig en enthousiast aan de match. Nele weet de score te openen en zal deze wedstrijd nog wel vaker de netten doen trillen.  In het eerste deel van de match kan Atomix aanpikken en verloopt het scoren om en om. Maar met de laatste 10 minuten in zicht perst DHCO er een eindsprint uit en kunnen we gaan rusten met een voorsprong van 10 doelpunten. 21-11
Het begin van de 2de helft kent hetzelfde verloop als dat van de 1ste helft. Na 3 minuten spelen valt het eerste doelpunt, ditmaal in het voordeel van Atomix. Maar vanaf minuut 10 is het een en al Overpelt wat de klok slaat. Met 6 doelpunten op rij bouwen we onze voorsprong uit tot 32-16 in minuut 17. Ook de 30ste goal werd gemaakt, dankjewel Jolien!
We sluiten deze match af met 37-22!
(Verslag: Joke Flament)