Vandaag stond Hasselt 1 op het programma en we wisten dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden want ze waren als eerste geëindigd in de JM 1 reeks. Maar de wedstrijd moest altijd nog gespeeld worden! We starten het eerste wedstrijdje moeizaam en komen ook al snel achter. Na 4 min kunnen we dan toch zelf scoren.  Verder loopt het gelijk op en naar het einde toe is het nog spannend, maar verliezen we met 5-4.
Tweede wedstrijdje komen we nog slechter op gang en kijken we tegen een 7- 0 score aan na amper 6 min. Elien neemt natuurlijk een time – out en zet de puntjes op de i. We doen nog ons best om terug te komen, maar is moeilijk. We verliezen ook dit met 13 – 5.
Nu zit er niets anders op dan het laatste wedstrijdje het onderste uit de kan te halen. We gooien alles in de strijd en winnen dit met een mooi samenspel met 7-9.

(Verslag: Nine Boons)