Op zaterdag 16 februari speelden de M12 in en tegen HV Lommel. We wisten al op voorhand dat het geen moeilijke wedstrijd zou worden. We begonnen al vlot aan het eerste kwartiertje. Het werd hier 4-12. Ook in het 2de kwartiertje maakten we veel gebruik van een goede verdediging en ook een snelle aanval en hierdoor werd er veel gescoord. Het werd 0-10. Bij het laatste kwartier was het ook niet anders, hier was het 2-9. Er mocht bij elke speler wel een goal op het blad geschreven worden. Nu moesten we snel door doen, want we moesten onmiddellijk doorrijden richting Hamont waar ons een volgende wedstrijd stond te wachten.
Onze volgende wedstrijd speelden we in en tegen HC Hades hamont. Nog eerst onze magen wat vullen om dan fit aan de wedstrijd te kunnen beginnen. We kwamen wat stilletjes op gang, het ging gelijk gaand op, het was best wel spannend. We hadden veel kansen, maar konden ze maar niet afmaken waardoor de stand gelijk opgaand was. Even later konden we toch een voorsprong uitbouwen en zo werd het eerste kwartier: 7-10. Bij het volgende kwartier maakten we onze kansen beter af en speelden we een mooi spel. Het werd 4-10. Bij het laatste kwartier merkten we dat we moe werden en konden we ook zeer weinig goals maken. Zo bleef het 2-4.
(Verslag: Rune Vanendert)