Na het tegenvallende resultaat in de Beker van België tegen Merksem, reden we met gemengde gevoelens naar Vise.

Onze dames maakten een blitse start. Lara opende de score en Jolien volgde. Maar Visé zette de scheve schaats recht en in de 6 min stonden de bordjes weer gelijk: 2-2. Dan kon Visé weer 2 doelpunten uitlopen, maar Dhco beet zich vast in het spel. In de 17de minuut stonden de bordjes weer gelijk: 7-7. Visé liep weer 3 doelpunten uit, maar onze dames bleven vechten en kwamen terug tot 1 punt.

Rust 12-11. Dames een knappe 1ste helft. Mooie spannende handbal kregen we voorgeschoteld dat belooft voor de 2de helft

Maar de 2de helft begon weer met een dipje. Visé liep stilletjes aan uit. Maar onze dames bleven zich geven. We kregen mooi weerwerk en doelpunten van onze DHCO-dames te zien. Visé won dan wel de wedstrijd met 27-18, maar onze dames mogen terugkijken op een dijk van een wedstrijd.

Dames blijf jullie geven. De meegereisde supporters hebben genoten van jullie spel.

(Verslag: Christiane Rabijns)