Zaterdag 22 september, een wedstrijd gemengd tegen Sporting NELO. We zullen dit eens even snel klaren dacht onze M12. Niet dus…
De snelheid werd meteen in het begin opgedreven, enkele snelle jongens van Neerpelt deden onze meisjes zweten. Van de ene kant van het veld naar de andere kant! Maar de dames lieten zich niet doen. Door het mooie samenspel en goede passen konden ze hun voorsprong houden en werd het eerste kwartier afgerond met 8-4. Na de rust moesten ze de krachten weer bundelen en werd er hard gewerkt om stand te kunnen houden. Onze keepers leverden super werk en wisten heel veel ballen buiten te houden. Met een gelijkstand in het tweede kwartier van 4-4 konden ze toch wel tevreden terugkijken op een fijne match. Het derde kwartier gooiden ze zich volledig en eindigden ze op een mooie 6-3.
“Even deze klus klaren” wordt niet meer zo snel gezegd, denk ik

(Veslag: Marie Pulgré)