Wat begon als een eerder bescheiden initiatief van enkele enthousiaste leden en ouders, is ondertussen uitgegroeid tot een prachtig tornooi! In die eerste jaren was de bezetting eerder beperkt, maar door de grote inzet van velen zijn we erin geslaagd om ons tornooi op de kaart te zetten in Vlaanderen.

En onze nieuwe locatie is een feit! Dankzij de gemeente Overpelt kunnen wij nu gebruik maken van dit splinternieuw beachterrein! Het zal voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden, maar vandaag hebben jullie de eer om hier het 1ste beach hanbal tornooi te mogen spelen en dit terrein in te wijden!

We verwelkomen vandaag 24 ploegen, 15 dames -, en 9 jeugdploegen.

De zon was van de partij waardoor je terecht van een “beach” gevoel kon spreken. Gelukkig waren er de bomen om wat luwte op te zoeken! Maar ook de ijsjes en veel frisdrank zorgden voor verkoeling. Een geslaagde editie op de nieuwe terreinen!

In de jeugdreeksen waren het Arena JM12 en de M16 van DHCO die met de 1ste plaats gingen lopen. Bij de dames speelden de Boggeter Bastards kampioen.

Klik hier om meer foto’s te bekijken!

Een dikke proficiat aan alle deelnemende ploegen. En tot volgend jaar!