Woensdag 11/04 stond de voorlaatste match van het seizoen op het programma. Bij winst waren we zeker van de titel in de provinciale reeks. Twee keer dit seizoen konden we Tongeren al verslaan. Op naar nummer 3 op rij!

Omdat de match op woensdagavond trainingsuur gespeeld werd, hadden we een talrijke opkomst. Met 14 dames sterk stonden we klaar om de overwinning tegen Tongeren binnen te halen.

De match startte echter heel moeizaam. Pas na 7 minuten kregen we onze bal voor de eerste keer in de netten, 1-1. En moeizaam bleef het gaan.  Traag spel en een goede Tongerse doelvrouw zorgden voor een gelijk opgaand spel in de eerste helft. We gingen rusten met 10-10.

Gemotiveerd startten we aan de tweede helft. Het ging een beetje vlotter en we konden stilaan wat uitlopen. Zelfs het duo in het zwart en een bijna gesneuvelde vuilbak konden ons niet tegenhouden op pad naar de overwinning. Eindstand 24-17.

(Verslag: Liesbeth Jannis)