Zondagvoormiddag stond er voor de de M19 een VHV in Denderbelle op de planning. Na een langer autorit konden we aan het tornooi beginnen. Het eerste wedstrijdje speelden we tegen de thuisploeg Denderbelle. De eerste minuten werd er vlot gescoord door beide ploegen en stond er 5-5 op het scorebord. Hier was coach Domi echter niet tevreden mee, we moesten harder werken in verdediging. Maar al snel ging het beter, we scoorden vlot verder en werkten goed samen in verdediging. Eindscore: 8-15.
Onmiddellijk hierna speelden we tegen Gent. Het goede samenspel met pivot en de mooie tegenaanvallen bepaalden mee dat we deze wedstrijd gemakkelijk wonnen met 16-4.

Na een pauze van 20min speelden we opnieuw tegen Denderbelle. Domi verlangde nu dat we vanaf het begin voorsprong boekten en alert waren in verdedeging, wat ons ook lukte. Eindstand: 5-10 in ons voordeel. Het laatse wedstrijdje tegen Gent wonnen we ook met 13-4.

We hebben dit VHV mooie dingen laten zien waaronder het samenspel met pivot dat uitzonderlijk goed lukte. Nu ervoor zorgen dat we dit meenemen naar de volgende wedstrijden, want de Vlaamse finales komen in de buurt!
Met een mooie score van 8/8, tevreden speelsters en trotse trainer konden we dus naar huis vertrekken, wachtende op een traktatie van de trainer vrijdag ;).