Vandaag stond er weer een spannende wedstrijd voor de boeg. ( DHCO 2 tegen DHCO 1). Zoals altijd was de spanning te snijden zowel tussen de kinderen als tussen de trainers. Iedereen wil toch graag winnen !!!!
De wedstrijd begint gelijk opgaand. Er wordt langs beide kanten goed gescoord en verdedigd. Toch blijft het moeilijk voor DHCO 2 om op snelheid de andere bij te houden en na 15 min spelen verliest DCHO 2 het eerste wedstrijdje met 6-9.
Als het tweede wedstrijdje van start gaat dan openen de meisjes van Elien de scoren na 2 min. De anderen reageren meteen. Dit gaat zo de hele wedstrijd op en neer wat uiteindelijk eindigt op een spannende 8-7 voor de meisjes van Marek.
Laatste wedstrijd nemen de eerste 6 min DHCO 2 een voorsprong van 4-2, maar de ploeg van Elien blijft terug vechten en deze einduitslag is mooi voor beide ploegen 5-5. Vandaag is er mooi handbal gespeeld door beide ploegen. Proficiat aan de meisjes en natuurlijk mogen we de trainers niet vergeten die deze meisjes zoveel hebben bijgeleerd.

(Verslag: Boons Nine)