Zondag 5 november trok de M16 naar Meeuwen voor de VHV wedstrijden. Ze speelden 4 wedstrijden van 20 minuten.

De eerste wedstrijd speelden we tegen Izegem. We begonnen de wedstrijd vol goede moed. Vanaf het begin liep het al vlot. Onze verdediging zat goed, want ze kwamen er moeilijk door. We wonnen de wedstrijd met 12-5.

De tweede speelden we tegen Meeuwen. We wisten dat het een stuk zwaarder zou worden. Meeuwen maakt het eerste doelpunt maar we lieten ons niet doen en verdedigden zeer goed. We speelden zeer goed als één groep samen waardoor er een goed resultaat kwam. We wonnen met 15-7.

De derde wedstrijd speelden voor de tweede keer tegen Izegem. We kwamen moeilijk op gang, maar vochten goed terug. We wonnen  weer met 13-7.

De laatste wedstrijd speelden we weer tegen Meeuwen.
We kwamen weer moeilijk op gang en het ging gelijk op. We wouden deze wedstrijd zeer graag winnen en ging er ook voor. Op sommige momenten liep het wel mis maar we bleven er voor gaan. Na een heel spannende wedstrijd wonnen we voor de vierde keer met 9-7.

We waren super trots dat we alle wedstrijden hadden gewonnen. Dit kwam zeker door de goede coaching, een uitstekend keepende Danelyn en het belangrijkste dat we ervoor gevochten hebben als één team!
Op naar de volgende!

(Verslag: Merle Janssen)