Woensdag reden we om 16u30 via een om weggetje naar Bonheiden. Er moest een ijverige student afgehaald worden in het station van Mechelen. Maar we waren zoals altijd ruim op tijd.

De wedstrijd werd op gang gefloten, maar daar liep het al direct mis. Atomix scoorde in de 1ste min, maar de wedstrijdklok en scorebord wilden niet mee. Achter de schermen werd dit opgelost. Dit is ook de enige moment van de wedstrijd dat Atomix op voorsprong stond. Dhco verdedigde goed, scoorde ook, maar we konden niet ver uitlopen. Rust 14-15.

In de tweede helft liepen we in de 1ste 5min 4 doelpunten uit, maar Atomix gaf zich niet gewonnen. Ze kwamen zelfs terug tot 23-24 in de 25min, maar dan zetten Dhco eventjes de turbo op.
Eindstand 23-29.

Dhco bekert vlot verder. En ja, het wordt een derby. Nelo – Dhco. Misschien wel de laatste Neerpelt -Overpelt in de beker van belgie. Want in de toekomst blijft het wel nelo en dhco, maar hoe we gaan heten is nog maar de vraag. Wordt het dan Dommelpelt tegen Dommelpelt of  Pelten tegen Pelten, maar ik hoop op  PELT  tegen PELT

Maar vandaag heb ik ook een achteraf. We hebben een beetje langer gedaan over de terugreis. De toekomst was een beetje van de wijs.
Dan heb ik de dames en de trainer, maar getrakteerd op een MC flurry. Volgens de dames mocht ik elke keer wat verkeerd rijden voor een MC flurry

(Verslag: Christiane Rabijns)