Afgelopen zondag stond de M19 al vroeg klaar om te vertrekken naar Gent. Na een stevige opwarming begonnen we vol goede moed aan onze eerste wedstrijd tegen Uilenspiegel. Dit beloofde een stevige match te worden. Maar al vanaf de eerste minuut stonden we als ploeg te verdedigen. Door een vlotte samenwerking en goede richtlijnen van coach Domi wonnen we de wedstrijd met 4-7.

Direct hierna speelden we tegen Gent. Wederom begonnen we sterk aan deze match en liep zowel de aanval als de verdediging vlotjes. Eindstand 1-10.

Na een korte rustpauze stond Uilenspiegel ons weer op te wachten. In deze wedstrijd werd duidelijk dat beide ploegen enorm aan elkaar gewaagd waren. Maar door te blijven vechten konden we toch de bovenhand nemen. Een spannende wedstrijd met 7-8 als eindstand in voordeel van Overpelt.

De laatste wedstrijd zou beslissen of we op deze VHV ook de 8 punten mee naar huis konden nemen. Na een minder vlotte start riep coach Domi ons samen en gaf ons de nodige richtlijnen die we nodig hadden om terug op ons best te spelen. En dit heeft overduidelijk geholpen. Eindstand 2-13 en hiermee keerden we, tot nu toe, ongeslagen in de VHV-competitie terug naar Overpelt.

(Verslag Ibe Pellens)