Na een vermoeiende schooldag vertrokken we dinsdagavond naar Meeuwen om hier een oefenmatch te spelen, de meisjes van Meeuwen hadden hier namelijk om gevraagd. Zoals we Meeuwen kennen, beloofde het een zware en waarschijnlijk moeilijke match te worden. Maar met Danelyn in de goal die ons uit de nood wilde helpen, begonnen we met volle moed aan de wedstrijd. Al snel maakten we ons eerste doelpunt en hierop volgde er meerdere, aan beide kanten. Dankzij mooie afstandshots en goede tegenaanvallen bleven we onze voorsprong behouden met telkens ongeveer 2 doelpunten verschil. We creƫerden nog veel meer open kansen dankzij een goed samenspel, maar om deze af te werken lukte niet altijd even goed, zo hebben we wel zeker 8 opendoelkansen gemist. De keepster van Meeuwen kwam bijna iedere keer ver uit haar goal waardoor ze vaak onze shots kon tegenhouden. Bij deze riep Domi ons samen om bij te sturen. Lobben was de opdracht. Op het einde van de eerste helft verzwakten we een beetje en werd het 12-11 in voordeel van Meeuwen. Tijd om een tandje bij te steken dus. Dit lukte ons en de wedstrijd kwam terug op gang. Ook dankzij onze sterke verdediging en fantastische keepster, eindigde de wedstrijd met 21-24 in voordeel van Overpelt.

(Verslag: Siene Loenders)