Er had meer in gezeten.

De trouwe lezers van de website weten dat ik mijn wedstrijdverslag vroeger altijd met een vooraf begon. Dit is al een tijdje geleden, maar vandaag weer. Namelijk onze doelvrouw Mieke had iets te vertellen. Menige speelsters hadden het al eens aangekaart, maar het werd altijd ontkend. Ze stond aan de kant met een knieblessure, maar minder is waar. Mieke en Carlo verwachten in maart ‘ 18 hun eerste baby. Proficiat!

In het begin van de wedstrijd was het een beetje aftasten aan beide kanten. De thuisploeg opende de score in de 2de minuut, maar Sofie en Anneleen scoorden direct tegen. Er werd een beetje om en om gescoord, maar ook  gemist aan beide kanten. Dhco bleef de voorsprong behouden tot de 25 min, maar dan maakt Eynatten gelijk en wipte er over. Rust 10-9.

Er werd door onze dames stevig verdedigd op de juiste manier. Dhco 1 gele kaart / Eynatten 3. Ook in de 2de helft kwamen we in de 7min op voorsprong, maar dan liep het mis. Vijf doelkansen niet afgewerkt, maar aan de ander kant wel. 19-14.

Eynatten kreeg 2x 2 min aan hun broek, waardoor ze de achterstand konden verkleinen tot 19-17, maar dit was niet voldoende. Eindstand  21-18.

(Verslag: Christiane Rabijns)